Str. Soldat Gheorghe Matac nr 15-17 , sect 2, Bucuresti, sediul Dimar HARTA
Telefon: 0372.185.685 | Mobil: 0735.444.801 |
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos
top lid
kangoo zumba portdebras step fitball poweryoga
pilates bellydance taebo
YOGA
kangoo

"If you don't use it, you lose it!"

Toti ne nastem Yoghini!

Happy Baby este o asana pe care toti am facut-o cand eram copii, toti ne bagam picioarusele in gura sau stateam cu ele peste cap! Si aceste aptitudini, au fost pierdute odata cu trecerea anilor. Yoga nu este un sport de performanta sau un pat al lui Procust! Daca nu indeplinesti conditii, nu treci!

Yoga este pentru orice om, indiferent de varsta, de gradul de mobilitate, de pregatirea fizica sau de starea psihica! Nu este un stil de yoga care sa se potriveasca tuturor, fiecare are nevoie de altceva, in functie de personalitatea lui, de stilul de viata sau de starea de sanatate. Undeva, exista o Yoga care te poate ajuta!

Yoga te poate ajuta sa fii mai sanatos, mai prezent, mai constient de viata si respiratia ta, si te poate duce la echilibrul pe care toti incercam sa il obtinem. Toate formele de Yoga ne ajuta sa devenim mai sanatosi fizic, mental, emotional, chiar si spiritual.

Sunt multe moduri de a practica yoga, unele sunt mai active, Young, care stimuleaza tonusul si forta musculara (Hatha Yoga, Ashtanga Yoga, Power Yoga), dar exista si practica Yin (Yin Yoga), mult mai vindecatoare, pasiva care activeaza tesuturile profunde, articulatiile, oasele, fascia din corp. Yin este o practica linistita, simpla, dar simplu nu inseamna usor! Pozitiile, asanele din care sunt compuse clasele, duc la cresterea oxigenarii sangelui si ne ajuta la refacerea celulara, la calmarea mintii si toate duc la o stare de relaxare profunda. Toate tesuturile au nevoie de exercitii ca sa fie sanatoase.

Cand imbatranim ne pierdem elasticitatea musculara, oasele se degenereaza, fascia nu ne mai da aceeasi abilitate de miscare. Yoga ajuta in mentinerea acestor calitati si in intarzierea procesului de imbatranire. Nu incetati sa cautati si sa incercati lucruri care v-ar putea duce la un alt nivel in evolutia voastra spre starea de bine si implinire!

imagini
bottom lid
noutati de pe blog
bottom lid
harta blueaerobic