Str. Soldat Gheorghe Matac nr 15-17 , sect 2, Bucuresti, sediul Dimar HARTA
Telefon: 0372.185.685 | Mobil: 0735.444.801 |
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos
top lid
Publicat 27 decembrie 2016 la 10:53 in Evenimente
Publicat 08 februarie 2016 la 09:42 in Evenimente
Publicat 03 iulie 2015 la 15:43 in Kangoo, yoga, Zumba
OFERTA VERII
In perioada 6-18 Iulie, va invitam la abonamentul Full, pe 3 luni, cu numai 450 RON!
Publicat 03 iulie 2015 la 15:40 in
OFERTA VERII
Publicat 15 mai 2015 la 14:20 in yoga
     Clasele de Hatha Yoga vor pune accent pe conștientizarea energiilor subtile generate de fiecare asană (poziție), și mai puțin pe pe partea sportivă. Astfel, aceste clase au în vedere liniștirea minții, conștientizarea și atingirea unei stări de liniște și pace, asemănătoare cu cea dinaintea unei meditații.
    La origine textele hinduse de hatha yoga (Hatha Yoga Pradipika) conchid cu Patanjali (primul yogin care a pus cap la cap toate învățăturile ce existau la acea vreme: 100 î.Hr-100 d.Hr într-un sistem filosofic coerent – Sutrele) care spunea că ”Hatha yoga ar trebui practicată cu singurul scop de a atinge raja yoga”, cu alte cuvinte pentru a ne pregăti pentru meditație. 
    Fiecare clasă va începe cu o introducere de cinci minute în centri energetici, astfel încât cursanții să știe în ce zone să se concetreze în fiecare poziție. Începem apoi încălzirea și continuăm cu asane specifice fiecărui centru de forță. În final realizăm relaxarea completă a întregului corp. 
   Clasele sunt împărțite în module de câte 10, în timpul fiecăreia învățându-se o nouă asană. În fiecare clasă se vor relua asanele anterioare, deci se poate începe oricând modulul. 

    Se poate alege între următoarele variante de abonamente: 
1 ședință: 50 RON 
Abonament 10 ședințe: 300 RON (consumabile în maxim 3 luni) 
Prima ședință este gratuită.

 Mai multe informații se regăsesc pe site despre tot ceea ce facem: www.scoalaiubirii.ro și zilnic suntem activi pe pagina de Facebook: www.facebook.com/scoalaiubiriiananda
Publicat 02 aprilie 2015 la 16:28 in yoga
Dupa succesul primelor 2 editii  “Detox Yoga Weekend”, v-am pregatit un nou concept de retreat, special alcatuit pentru minivacanta de 1 Mai: Friends&Family Detox Yoga Retreat 
In aerul curat de munte si atmosfera eleganta si relaxata din Hotel Mara Sinaia, va veti putea bucura impreuna cu prietenii si/sau familia de o minivacanta deosebita, in decursul careia veti putea experimenta: 4 sesiuni de yoga (incluzand o sesiune speciala si deosebit de amuzanta de “Friends&Family Yoga” si “Laughter Yoga” la care sunt invitati si copiii peste 7 ani), mese hranitoare si usoare detox, workshop de nutritie  (incluzand subiecte ca: nutritia in familie, alimentatie sanatoasa pentru copii), piscina semiacoperita, sauna, jacuzzi, drumetii, emotii pozitive si libertate spirituala. 
Pachet “All inclusive” - 687 lei/pers- 2 nopti cazare in camera DBL la Hotel Mara (Sinaia) - Early check-in Vineri 1 Mai ora 11:00- pensiune completa meniu detox alcatuit de medic nutritionist Ruxandra Plesea (supe, salate, sucuri si smoothies fresh, ceaiuri detox, fructe proaspete)- 4 sesiuni de Yoga cu Dora Dinu - Instructor Yoga la Blue Aerobic Studio (durata 90 min, incluzand o sesiune speciala si deosebit de amuzanta de “Friends&Family Yoga” si “Laughter Yoga” la care sunt invitati si copiii peste 7 ani )- workshop de nutritie cu Dr. Ruxandra Plesea (incluzand subiecte ca: nutritia in familie, alimentatie sanatoasa pentru copii)- o sesiune de astro-meditatie cu Diana Perhinschi (astrolog autorizat)- piscina, sauna, jacuzzi- materiale workshop 
Pachet “Cazare si mic dejun” - 300 lei/pers (pentru insotitorii unui participant all inclusive)
 • 2 nopti cazare in camera DBL la Hotel Mara (Sinaia) - Early check-in Vineri 1 Mai ora 11:00
 • 2 mic dejun (servit in restaurantul hotelului)
 • piscina, sauna, jacuzzi
 
Pachet “Cazare si meniu complet fix” - 450 lei/pers (recomandat pentru copiii peste 12 ani)
 • 2 nopti cazare in camera DBL la Hotel Mara (Sinaia) - Early check-in Vineri 1 Mai ora 11:00
 • pensiune completa meniu fix al restaurantului (cate 3 feluri de mancare pt pranz si cina)
 • piscina, sauna, jacuzzi
 
Pachet “Cazare si meniu complet detox” - 530 lei/pers
 • 2 nopti cazare in camera DBL la Hotel Mara (Sinaia) - Early check-in Vineri 1 Mai ora 11:00
 • pensiune completa meniu detox alcatuit de medic nutritionist Ruxandra Plesea (mese usoare vegetariene, sucuri si smoothies fresh, ceaiuri detox, fructe proaspete)
 • workshop de nutritie cu Dr. Ruxandra Plesea (incluzand subiecte ca: nutritia in familie, alimentatie sanatoasa pentru copii)
 • piscina, sauna, jacuzzi
 
Reduceri:
 • 10% Reducere Early Booking pentru rezervare si plata avans (25%) pana pe 6 Aprilie 2015
 • 15% Reducere Friends pentru loc in camera tripla (in cazul inscrierii unui grup de 3 prieteni)
 • 5% Reducere Fidelity pentru participant retreat anterior
 • 100% reducere pentru copiii sub 7 ani in camerea cu adult(i) valabila doar la pachetul cazare si mic dejun
 • 130 lei/pers pentru copiii 7-12 ani in camera cu adult(i), pret valabil doar la pachetul cazare si mic dejun
 • 647 lei/pers pachet All inclusive cu check-in ora 14:00 si program incepand de la ora 17:00
 
Reducerile sunt cumulabile. 
Suplimente
 • Supliment camera single : 131 lei
 • 30 lei/sesiune yoga pt copii peste 7 ani si adultii care au luat pachetul “Cazare si mic dejun” sau “Cazare si meniu detox”
 • 20 lei/sesiune meditatie astrologica pt copii peste 7 ani si adultii care au luat pachetul “Cazare si mic dejun” sau “Cazare si meniu detox”
Contra cost: masaj, consultatii private de  astrologie, reiki, nutritie 
Transportul se realizeaza individual, nefiind inclus in pret.Înscrierea este considerate validă doar după achitarea unui avans nerambursabil de 25% din costul total al retreatului. Restul sumei se va achita in timpul weekendului.Locurile sunt limitate (20 persoane) 
Pentru detalii si rezervari trimite un mail la corina@wellbeingretreats.ro sau suna la 0748131060 
Acest weekend te va sprijini in tranzitia catre un stil de viata sanatos. Printre beneficiile la care te poti astepta se numara:- Imbunatatirea sistemului imunitar, a somnului si a digestiei- Eliminarea toxinelor si curatirea pielii- Reducerea stresului, alergiilor, durerilor de cap si a durerilor articulare- Cresterea energiei si vitalitatii- Conectarea profunda cu propriul corp - Echilibrarea emotionala- Scaderea tensiunii arteriale- Imbunatatirea respiratiei si a tinutei 
Facilitatori 
RUXANDRA PLESEA - Medic Specialist Diabet, Nutritie si Boli de Metabolism la spitalul Ponderas. A publicat articole si a acordat interviuri pe teme de nutritie, alimentatie, diete in : PHARMA Food, Prevention, in Style, Practic in bucatarie, Spy Interviuri, Click, Feminis.ro, Antena 1, Antena 3 In cadrul acestui retreat alcatuieste meniul detox si sustine un workshop de nutritie, detoxifiere, digestie si well-being.Aditional ofera consultatii private de nutritie personalizata (108 lei/sedinta, pret special pentru participantii la retreat) 
MINODORA DINU - Instructor Yoga la Blue Aerobic Studio, certificare Yoga Alliance International. Are 200 ore de formare in Ashtanga Yoga Mysore (India) si 300 ore perfectionare in Rishikesh, Hatha si Ashtanga (India). Este Consilier în dezvoltare personala si Consiliere prin arta (acreditata de Ministerul Educatiei, ANC si Ministerul Muncii).In cadrul acestui retreat sustine un program yoga special conceput pt weekendul detox si pentru toate nivelurile de practicanti yoga. 
DIANA PERHINSCHI - Astrolog autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale, Numerolog, Maestru Profesor Reiki Traditional - Usui Shiki Ryoho, Specialist in bioterapieFundatia de Terapii Complementare BIOMAGIn cadrul acestui retreat sustine in premiera o sesiune de Astro-meditatie cu energia simbolurilor planetare. Aceasta este una dintre cele mai puternice metode de a consolida procesul de imbunatatire a calitatii vietii. Această tehnica, formata în baza astrologiei spirituale, are ca rezultat extinderea mintii constiente, cu scopul de expresie creativa, exprimarea bucuriei si păcii interioare.Aditional ofera consultatii private de astrologie si sesiuni de vindecare reiki (88 lei/sedinta, pret special pt participantii la retreat) 
CORINA ILIE - Fondator/organizator Well-being retreats, Manager Top Speakers Agency (agentie de evenimente), practicant yoga/pilates, NLP & Reiki Practitioner
Publicat 25 ianuarie 2013 la 11:41 in
Vineri, 1 februarie, ora 19.10
                          Blue Aerobic lanseaza o noua clasa: STRIKE ZONE ,
                                                                                                                      cu Dada Iliescu


 Intrarea se face NUMAI PE BAZA DE ABONAMENT ACTIV SI PROGRAMARE

LOCURI LIMITATE! Grabeste-te sa prinzisi tu unul!
Strike Zone este o fuziune perfectă a celor mai în vogă tehnici din fitness la nivel mondial din prezent. Este vorba despre o metodă eclectică ce și-a propus să îmbine exerciții din arte marțiale, cu exerciții de forță executate la sol, elemente inspirate din tehnica yoga și exerciții de echilibru postural, extrem de eficace, desfășurate pe ritmul muzicii.


Aceasta metodă este destinată oricărei persoane care dorește să dezvolte un bun tonus muscular, dar și dobândirea unei posturi corecte. Fiecare exercițiu este conceput într-o manieră care îmbunătățește în principal stimularea musculaturii abdominale; sunt de asemenea, implicate în mod constant și musculatura fesieră, precum şi o gamă largă de grupe musculare care participă în mod activ.
Publicat 25 septembrie 2012 la 16:57 in
   Din 3 Octombrie, KARATE pentru copii cu sensei NUKINA NOBUYUKI !
   Va asteptam in fiecare Miercuri si Vineri de la ora 17:00

   Pentru informatii suplimentare si programari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0735.444.801

BENEFICIILE PRACTICARII KARATE-ULUI
  

    
Lectiile de karate prezinta urmatoarele benefiicii pentru dezvoltarea copilului
1) constientizarea si insusirea notiunilor de respect, adevar, modestie, valoare, perfectionare continua
2) cresterea increderii in sine si a curajului
3) cresterea nivelului de atentie si concentrare
4) disciplinarea comportamentului copiilor
5) cresterea nivelului coordonarii elementelor corpului
6) cresterea nivelului echilibrului (atat la nivel mental, cat si la nivel fizic)
7) cresterea autocontrolului
8) dorinta de perfectionare continua si de reusita
9) stimularea spiritului competitiv (de la o anumita varsta, cand gradul de intelegere al copilului este mai mare)
10) dezvoltarea armonioasa, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic
11) cresterea gradului de empatie si de intelegere a semenilor      

PREZENTARE GENERALA
  
   Asociatia Ikueikan a fost infiintata in Japonia acum 30 de ani (avand sediul central in orasul Nagoya Japonia) de catre sensei Matsusaki, 6 dan JKF.
   Este o sala de karate care a dat campioni mondiali, nationali, membri ai echipei nationale a Japoniei si castigatori a numeroase titluri, dar in primul rand a ajutat mii de tineri sa se pregateasca pentru viata cu tarie de caracter.
   La aceasta sala s-a format si sensei NUKINA Nobuyuki, 5 dan Wado-ryu, unul dintre studentii cu cele mai bune rezultate in karate-ul din Japonia - multiplu campion national, judetean, regional, membru al  echipei  nationale a Japoniei. Practicand karate-ul de 30 de ani, a inceput sa predea karate in cadrul Ikueikan Japonia si in cadrul univ. KINKI Osaka, din 1996.
   De asemenea a predat karate in cadrul Gradinitei Internationale din Nagoya  pe o perioada de 2 ani.
In mai 2003 Ikueikan Japonia si-a deschis o filiala in Romania - Asociatia CS IKUEIKAN Romania - condusa de sensei NUKINA Nobuyuki.
   Din mai 2003, sensei Nukina preda karate zilnic in cursul saptamanii. Acum antrenamentele se tin la sala de sport de la Scoala Nr. 75 si Scoala nr. 17 avand peste 150 de elevi de diferite nationalitati, cu varsta cuprinsa intre 4 si 50 de ani .  
   De asemenea, sensei NUKINA preda karate si copiilor de gradinita, avand pana in acest moment un portofoliu activ de peste 15 gradinite si trei after-school. Experienta in predarea karate-ului este bogata, incepand cu aceea de la Gradinita Internationala din Nagoya – conform mentiunilor de mai sus -  si continuand cu predarea karate-ului si in Romania la inca 10 gradinite, din anul 2003 si pana in prezent.  
   Un moment important l-a reprezentat vizitarea uneia dintre Casele de copii din sectorul 3 si a mai multor orfelinate din Romania in cursul anului 2003, cand sensei Nukina a fost unul dintre membrii delegatiei japoneze care a vizitat Romania. In anul 2003 a colaborat cu Asociatia Speranta pentru copiii infectati cu HIV (dr. Rodica Matusa), unde a predat cursuri de autoaparare si mai ales a avut discutii despre filosofia karate-ului, exteriorizarea nonviolenta a supararii (furiei) si pregatirea pentru viata adulta, in casele de copii din judetul Constanta.  
   In urma acestor experiente sensei Nukina a hotarat sa predea voluntar lectii de karate copiilor defavorizati, orfani sau din familii sarace pentru ca aceia care vor sa faca ceva in viata merita o sansa si ceea ce este mai bun, indiferent de posibilitatile materiale.  
   Din 2010, sensei Nukina, impreuna cu asistentul sau Gradeanu Flavian, au incheiat un contract de voluntariat cu  Centrul de Servicii Sociale “Sf. Iosif” din Bucuresti, unde preda karate copiilor orfani sau celor provenind din familii destramate.  

DATE PERSONALE
 
Nume: Nukina Nobuyuki  
Data nasterii: 20.12.1973  
Publicat 14 septembrie 2012 la 11:40 in
 Din 25 Septembrie, Martea va invitam la 2 clase cu Bianca Marcarov!
 De la 19.00 ZUMBA si de la ora 20.00 REBOUND! Va asteptam.
Publicat 14 septembrie 2012 la 11:38 in
Va invitam sa incercati noile noastre clase de Rebound,
         si va oferim in aceasta perioada,
                 un discount de 20 % la aceste abonamente.
bottom lid
categorii de blog
bottom lid
noutati de pe blog
bottom lid
harta blueaerobic